9. KOLO PRVA MUŠKA LIGA
03.12.2023

RIBOLA KAŠTELA – OMIŠ ČAGALJ TOURS
68:64
(24:16, 13:21, 13:14, 18:13)

 

Županijski prvoligaški derbi, koji se odigrao u kaštelanskoj dvorani Sokolana, pripao je domaćoj momčadi nakon odlične, borbene i rezultatski neizvjesne utakmice od njene prve do posljednje minute.

 

Igrači Damira Rančića do pobjede su stigli ponajviše zahvaljujući odličnoj šuterskoj večeri Antonija Klepe koji je pogodio čak sedam od jedanaest ispucanih trica, a kraj utakmice dočekao je kao prvi strijelac pobjedničkog sastava sa ukupno 22 postignuta poena.

 

Najviše koševa na utakmici ubacio je naš Amerikanac Alphonso Willis koji je ujedno bio i najbolji skakač utakmice (27p-13s), dok je snažni Luka Petrašić dodao 11 poena i 8 skokova.

 

ANTE NAZOR, trener Omiša: ‘‘Odlična utakmica, mislim da su ovi ljudi na tribinama imali što za vidjeti. Utakmica je imala svoju dramaturgiju i svoj intenzitet. Čestitke Riboli Kaštela, mislim da je presudilo to što smo u dramatičnim trenucima drugog poluvremena dali protivniku mogućnost laganih poena. Mislim da je danas u tome bila ta razlika i mislim da mi iz ove utakmice moramo puno učiti, prvenstveno da budemo spremni onako kako su Kaštela spremna. Kad stignemo do te faze onda ćemo lako poduzeti dodatne korake da dobijemo protivnika koji je za nas još uvijek respektabilan.”

 

🎥Snimku utakmice možete pogledati na Youtube kanalu HKS TV:

📺 Link: https://www.youtube.com/watch?v=DHQXm3siaUQ

 

www.kkomiscagaljtours.hr

 

#kkomiščagaljtours #omis #prvamuškaliga #hks #gusari