8. KOLO PRVA MUŠKA LIGA
26.11.2023

KK OMIŠ ČAGALJ TOURS – HAKK MLADOST
78-74
(17:22, 17:17, 21-12, 23:23)

 

Upisali smo petu pobjedu ove sezone te slavili protiv Mladosti iz Zagreba na domaćem terenu u dvorani Ribnjak, rezultatom 78:74.

 

Prvo poluvrijeme pripada gostima, nismo uspijevali preokrenuti rezultat, iako utakmica ide koš za koš. Nakon toga slijedi naš bolji ulazak nastavak utakmice.

 

Momčad Ante Nazora preuzima vodstvo u 6′ treće četvrtine tricom Igora Stojanovića. Najzanimljivija je bila zadnja četvrtina.

 

Do zadnje minute se igralo napad za napad. Na semaforu je bilo 11 sekundi prije kraja kada Subašić zabija za 76-74, gosti rade prekršaj na Mirkoviću koji je siguran s crte slobodnih bacanja te zaključuje rezultat 78:74.

 

Najefikasniji u našim redovima su Igor Stojanović s postignutih 26 poena i 6 skokova, Ivan Rašetina s 15 poena, 9 skokova i 5 asistencija te Željko Jović sa 13 poena i 7 skokova.

 

👨‍✈️IZJAVA TRENERA ANTE NAZORA:

Prvenstveno bih zahvalio svojim igračima šta su imali volje, želje i snage da okrenu ovu utakmicu u našu korist. Utakmicu smo ušli jako loše jer smo dopustili protivniku da zabije lagane poene da se rastrči i da jedan veliki dio utakmice kontrolira. S obzirom na to da su oni neiskusni, a mi iskusna ekipa, to je sigurno nešto što se nesmije događat kao i ove dramatične završnice kad je već kao i prošla domaća utakmica zaključena. Sigurno ima ta karta umora jer smo igrali sa šest igrača. Evo neka ovo bude i apel za ove mlade igrače koji još nisu dobili svoju šansu da počnu ozbiljno radit nebi li je dobili.

 

 

🎥Snimku utakmice možete pogledati na Youtube kanalu HKS TV:

📺 Link: https://www.youtube.com/watch?v=c1G9gie600I

 

BRAVO GUSARI!! ⛹️‍♂️⛹️‍♂️

 

www.kkomiscagaljtours.hr

 

#kkomiščagaljtours #omis #prvamuškaliga #hks #gusari